0683701210 info@nadita-zang.nl
[/db_pb_video]

In willekeurige volgorde hebben deze mensen hun gevoelsbeleving over mijn stem willen delen.

“Onze dochter Tamara vindt de klankbelevingen van Nadita geweldig!
Nadita geeft echt maatwerk in muziek waarbij ook ruimte is voor een lach en soms een dikke traan.” 

Erie Derksema

” Genoten van de klankbeleving dag retraite bij it Klankenhûs.
Een dag met een lach maar ook een traan.
‘S avonds ter afsluiting heerlijk samen zingen en spelen bij de vuurplaats en de zelfgemaakte soep van Mark was ook voortreffelijk!
Wij verheugen ons op een klankbeleving weekend retraite”

Hans

“Nadita’s klanken zijn een unieke belevenis en brengen je (weer) terug bij jezelf
Zo ontzettend helend!” 

Margot Peters

“Nadita heeft het vermogen om met veel gevoel haar hart te laten spreken in klanken. Met haar betoverende stem en instrumenten komt ze zo bij veel mensen binnen. In samenwerken is ze ook een kei….ze kent haar kracht en geeft de ander de ruimte. Beleef het maar eens!” 

Myra Steens

Of Nadita nu covers zingt of juist hele bijzondere en prachtige intuïtieve klanken met stem en haar bijzondere instrumenten maakt, zij weet mensen met haar mooie en warme klanken diep te raken.
Je hoort liefde en empathie in Nadita’s klanken tijdens uitvaarten die bij ons op de natuurbegraafplaats plaatsvinden.” 

Nicole ter Doest

“Samen met mijn zoon die een beperking heeft gaat Nadita op muzikale ontdekkingsreis zoals ze dat zelf zo mooi omschrijft.
Ze kijkt daarbij zeer nauwkeurig hoe het die dag met mijn zoon gaat en past zich daar dan vervolgens moeiteloos op aan met stem en instrumenten.
Mijn zoon maakt moeilijk contact maar opent zich door de unieke manier waarop Nadita klanken voor en met hem maakt.
Laatst hoorde ik hem zelfs schaterlachen en toen ik om het hoekje keek zag ik mijn zoon glunderen omdat hij samen met “Ditaaah” klanken maakte op één van de bijzondere instrumenten.
Fantastisch en geeft me kippevel “

Koen

“Jouw instrumenten zijn een mooie aanvulling op jouw fantastische stem, je raakt me diep!” 

Antoon Verwer

“Wat een ongelofelijke en zeer waardevolle bijdrage heb jij geleverd met je zuivere en warme stem tijdens de laatste levensfase en uitvaart van mijn vrouw, dankjewel hiervoor Nadita “

Cees

” Nadita is een hele warme en lieve vrouw. Dit hoor je ook in haar stem. Troostend en warm, persoonlijk en lief. Ze heeft mensenkennis en weet hoe ze mensen het best kan benaderen, dit is erg prettig in een periode dat mensen met zeer veel verdriet te maken hebben. Zij biedt een stuk begrip en troost met en via haar muziek. 

Dit is zo ontzettend mooi en heeft veel indruk op me gemaakt” 

Marleen van Beek

“Zo fijn om samen te werken met Nadita, zij hoort, weet en voelt op een natuurlijke wijze welke klanken van haar prachtige stem en instrumenten perfect aansluiten bij mijn YinYoga “

Cindy Monsma