0683701210 info@nadita-zang.nl
Een heerlijke klank wellness ervaren op zowel fysiek ( tot en met celniveau)als op mentaal niveau in een speciaal daarvoor ontwikkelde klankstoel, die eveneens kan worden omgetoverd tot klankbed?
Mijn resonantie stoel is in Duitsland gemaakt, waar ze deze vorm van muziektherapie en soundhealing al veel langer inzetten.
Aan beide kanten van deze klankstoel zitten snaren, die een enorme diepte in-en uitwerking hebben.
Het mooie maar soms ook confronterende is dat de trillingen van de snaren feilloos aangeven waar de eventuele blokkades zitten.

In sommige situaties is het om medische redenen niet ( meer) mogelijk om als cliënt om in de klankstoel te zitten of in het klankbed te liggen, omdat het verplaatsen naar de klankstoel / klankbed (te)veel energie kosten, pijnklachten en daardoor extra stress kunnen veroorzaken. Wat juist het volstrekt tegenovergestelde is van wat we willen bereiken!
Daarom is het nu ook mogelijk om tòch een klankmassage/klanktherapie te gaan ervaren zonder dat de cliënt zich hoeft te verplaatsen. Inmiddels hebben wij bodymonochords, deze eveneens bijzondere instrumenten zijn, net zoals onze klankstoel, in Duitsland ontwikkeld.
Deze monochords, die zeer licht van gewicht zijn, kunnen op het lichaam van de cliënt geplaatst worden.
Deze klanken geven in combinatie met mijn stem op geestelijk en lichamelijke gebied een diepte massage.

Deze vorm van muziektherapie/klankbeleving/soundhealing geef ik thuis in een speciale ruimte of als het mooi weer is in onze schitterende tuin.
Tevens is het mogelijk dat is naar wellness gelegenheden toe ga zoals een sauna of kuuroorden, echter behoren ( kinder)ziekenhuizen, verpleegtehuizen, revalidatiecentra, woonzorgcentra en ( kinder)hospice ook tot de mogelijkheden.

Thuiskomen bij jezelf via klankbeleving, wat je situatie ook is..
Het spreekt voor zich dat hygiëne en discretie vanzelfsprekend is.

Gunt u uzelf of uw dierbaren deze zeer bijzondere ervaring?
Neem dan contact met me op om een afspraak in te plannen.