0683701210 info@nadita-zang.nl

Intuïtieve zang in diverse klanken

Muziek wordt van oudsher in vele culturen ingezet bij vreugdevolle maar ook bij verdrietige gebeurtenissen.
Zang en muziek hebben een therapeutische werking omdat de trillingen van de klanken zonder omwegen rechtstreeks binnen komen, wat zorgt voor een intensere beleving van emoties, vreugde en plezier.

Maatwerk in Muziek voor zeer jong en oud(er)

Met veel plezier geef ik maatwerk in muziek, waaronder klank met kinderen een muzikale ontdekkingsreis, die zelfs al in de baarmoeder kan beginnen, veelvuldig onderzoek toont aan dat baby’s zodra het gehoor is gevormd, reageren op muziek, De ene baby in de baarmoeder wordt actiever en de andere baby wordt juist weer rustig, dat heeft alles te maken met de afstemming van de klanken. Klanken zijn trillingen en in de juiste frequentie heeft dat een zeer goede uitwerking op onder andere de hersenen, een enorme waardevolle start van het leven!
Eenmaal geboren maak ik zachte klanken voor baby’s met mijn stem en daarvoor speciaal afgestemde instrumenten.

Maatwerk in muziek is ook op een speelse manier aan de slag gaan met het (eventueel weer opnieuw) verkrijgen van eigenwaarde, dubbeltaak training, concentratie en motoriek. Zingend, spelend en dansend ontdekken we de mogelijkheden in plaats van te blijven hameren op de onmogelijkheden.
Ik zet hierbij mijn stem en diverse instrumenten in afgestemd op de persoon in kwestie.
Vanuit een ontspannen lichaam en geest is er zoveel meer te bereiken dan vanuit een verkrampte houding.
Uit onderzoek is gebleken dat klanken van zowel stem als instrumenten op 432 Hertz, de toon van de aarde kalmeert, blokkades opheft en je weer thuis laat komen bij jezelf. Muziekbeleving beïnvloed mensen bewust en onbewust op meerdere niveaus.

Als unieke aanvulling op klankbeleving bij ons thuis is het ook mogelijk om na afloop met onze dieren te knuffelen.
De omgang met dieren dieren zorgt, net zoals muziek, voor een ultieme ontspanning en een gelukzalig gevoel.
(H)eerlijk knuffelen met onze heerlijk eigenzinnige teckels: heer Karelmans, mevroi Holthuus en mejuffrouw Catootje. De diepzinnige Shetlanders heren Ollie B.Bommel en Winnyfredt, en onze dolkomische varkentjes heren Harold & Humphrey

Wil je meer weten over deze vorm van klankbeleving?
Neem dan contact met me op, ik sta je graag te woord.