0683701210 info@nadita-zang.nl

Workshop aanbod van Nadita

Het is ook mogelijk om een klankbeleving weekend en tevens een workshop, eventuele op locatie te gaan volgen bij mij, tijdens een workshop vol humor, verbondenheid en liefdevolle aandacht voor je lichaam gaan we aan de slag met ons unieke stemgeluid!

Ik hou ontzettend van talen en daarom vind ik het ook leuk om een uitgebreid repertoire te hebben in diverse talen, lang leve wereldmuziek!

Workshop : vanuit hart & ziel een Gipsy lied leren zingen!

Tijdens deze unieke en ludieke workshop stap je wellicht volledig uit je comfortzone.
Je leert namelijk zonder noten maar met hart en ziel een gipsylied leren zingen in de Romanes taal.
Je hoeft geen ervaren zanger of zangeres te zijn om aan deze uitbundige workshop mee te doen, een gezonde dosis humor is ruimschoots voldoende.
Draag kleding waarin je je lekker voelt en lekker kan bewegen en durf je over te geven en open te stellen om vanuit jouw unieke kern met deze opzwepende muziek aan de slag te gaan.
Deze workshop is een unieke ervaring om nooit meer te vergeten, yihaa!

Klankweekend Stembevrijding

Veel mensen zijn door omstandigheden vervreemd geraakt van hun eigen lichaam, omdat ze vooral “ in hun hoofd” zitten.
Tijdens een klankbeleving weekend gaan we op zoek naar verbinding met onze eigen unieke kern, zowel geestelijk als lichamelijk, door soundhealing in de klankstoel/klankbed én..door ons eigen unieke en helende stemgeluid te (h)erkennen( stembevrijding).
Het wordt een intens weekend, waarbij er een schaterlach zal klinken, er misschien tranen zullen rollen, oerkreten klinken die er ( eindelijk) uit mogen komen, mantra’s gezongen worden, er stilte is tijdens een wandeling, knuffelen met onze lieve dieren en waarbij (h)eerlijk eten en drinken geserveerd zal worden.
En dat allemaal in een veilige en vertrouwde omgeving waar we respect hebben voor elkaar zijn.
Ik wil graag maatwerk in muziek kunnen blijven waarborgen, daarom is een klankbeleving weekend alleen individueel mogelijk of als duo denk hierbij aan partners die graag weer in balans met elkaar willen komen, vrienden of vriendinnen, moeders en dochter, enfin..u snapt het wel.

Wil je meer weten over een klankbeleving weekend en of workshop?
Neem dan vrijblijvend contact met me op, dan kijken we naar de verschillende mogelijkheden.